Inici
L'espai
Cursos
Cursos
A l’Espai de Música Moderna podràs aprendre a tocar la guitarra elèctrica o acústica, el baix, el piano o els teclats, la bateria, el cant modern i darrerament hem incorporat a la nostra llista de disciplines el violí i el saxo.
Tant si vols tocar de manera lúdica o professional, l’EMM t’ofereix un programa flexible que s’adapta a les teves necessitats, preferències i inquietuds musicals.

Classes individuals d’instrument (45 o 30 minuts, 1 cop per setmana):
Aprèn a tocar les cançons dels teus artistes preferits, ja siguin pop, rock, blues, jazz o metal. T’ensenyarem des dels acompanyaments i ritmes més bàsics fins als solos més extrems, potenciant en tot moment la teva creativitat musical.

Classes col·lectives de cant (45 o 30 minuts, 1 cop per setmana):
Aprèn les tècniques físiques (respiració, relaxació, anatomia, ...) i complementa la classe amb una pràctica en grup per treballar l’harmonia de veus, amb les cançons dels teus artistes preferits.

Classes infantils col·lectives d’iniciació a la música moderna (45 minuts, 1 cop per setmana):
Per a nens de 5 a7 anys. Tindran un primer contacte amb els diferents instruments de la música moderna (guitarra, baix, piano i bateria) mitjançant el joc i l’expressió corporal, fomentant l’educació auditiva i l’escolta activa de la musica moderna.

Classes col·lectives de combo (grup de rock), teoria i informàtica musical:
En les classes de Combo aprendràs a tocar en grup, a dinamitzar les vostres cançons i a millorar el só del conjunt i l’escenografia. En les classes de teoria musical aprendràs a enriquir la teva música, a comprendre les pautes musicals i trencar les barreres de la creativitat musical. En les classes d’informàtica musical aprendràs a enregistrar la teva música amb les tècniques i l’equipament del l’estudi de gravació amb pràctiques reals.DEMANA MÉS INFORMACIÓ TRUCANT A L'ESCOLA O ENVIANT-NOS UN E-MAIL.
© by ESPAI DE MÚSICA MODERNA
C. Dr. Nequi, 7 1er D AD500 ANDORRA LA VELLA
telf. 861 999 e-mail:
info@espaidemusica.com
Segueix-nos a:
Contacte

Apunta't als tallers :

Taller d'efectes per a guitarra (3 hores)
Aprèn a fer servir i controlar els efectes. Des dels primers efectes analògics fins als últims avanços digitals.


-------------------------------


Nou Curs 2020-2021

Com hem fet d’ençà del començament de la pandèmia de la
COVID-19, a l’Espai de Música, apliquem i respectem les normes de seguretat i higiene recomanades pel Govern d’Andorra.
Si teniu algun dubte respecte aquestes mesures o sobre el vostre
horari truqueu al
861 999 o envieu un email
a administracio.