Inici
L'espai
Cursos
Cursos
A l’Espai de Música Moderna podràs aprendre a tocar la guitarra elèctrica o acústica, el baix, el piano o els teclats, la bateria, el cant modern i darrerament hem incorporat a la nostra llista de disciplines el violí i el saxo.
Tant si vols tocar de manera lúdica o professional, l’EMM t’ofereix un programa flexible que s’adapta a les teves necessitats, preferències i inquietuds musicals.

Classes individuals d’instrument (45 o 30 minuts, 1 cop per setmana):
Aprèn a tocar les cançons dels teus artistes preferits, ja siguin pop, rock, blues, jazz o metal. T’ensenyarem des dels acompanyaments i ritmes més bàsics fins als solos més extrems, potenciant en tot moment la teva creativitat musical.

Classes col·lectives de cant (45 o 30 minuts, 1 cop per setmana):
Aprèn les tècniques físiques (respiració, relaxació, anatomia, ...) i complementa la classe amb una pràctica en grup per treballar l’harmonia de veus, amb les cançons dels teus artistes preferits.

Classes infantils col·lectives d’iniciació a la música moderna (45 minuts, 1 cop per setmana):
Per a nens de 5 a7 anys. Tindran un primer contacte amb els diferents instruments de la música moderna (guitarra, baix, piano i bateria) mitjançant el joc i l’expressió corporal, fomentant l’educació auditiva i l’escolta activa de la musica moderna.

Classes col·lectives de combo (grup de rock), teoria i informàtica musical:
En les classes de Combo aprendràs a tocar en grup, a dinamitzar les vostres cançons i a millorar el só del conjunt i l’escenografia. En les classes de teoria musical aprendràs a enriquir la teva música, a comprendre les pautes musicals i trencar les barreres de la creativitat musical. En les classes d’informàtica musical aprendràs a enregistrar la teva música amb les tècniques i l’equipament del l’estudi de gravació amb pràctiques reals.DEMANA MÉS INFORMACIÓ TRUCANT A L'ESCOLA O ENVIANT-NOS UN E-MAIL.
© by ESPAI DE MÚSICA MODERNA
C. Dr. Nequi, 7 1er D AD500 ANDORRA LA VELLA
telf. 861 999 e-mail:
info@espaidemusica.com
Segueix-nos a:
Contacte
COMUNICAT

Seguint la recomanació oficial de tancar els centres educatius a fi d’evitar la propagació del COVID-19, us comuniquem que l’Espai de Música Moderna tanca a partir d’avui dia 13 de març.

Les classes es reprendran quan el M.I. Govern d’Andorra rebaixi el nivell d’alerta i recomani tornar a
obrir els centres privats.

Amb la voluntat de recuperar les classes que perdreu aquests dies, l’Espai ha
decidit allargar el curs els dies que siguin necessaris durant el mes de Juliol.

Davant de qualsevol consideració parleu amb
el vostre professor a través de l’e-mail administracio@espaidemusica.com
Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.